WwW.Alidauti.tk
  plani i mesimit bllok b.rr.a
 
Tematski globalni plan rada iz predmeta: Osnove.Aut. Upravlj. Za razred : IV 9 Skolska godina : 2016/2017 Plani global I lėndės : Bazat e rregullimit automatik Pėr klasėn : IIV9 Viti shkollor : 2016/2017 Mėsimi Bllok- Gr. B R.b.t Nr.r. temės Mesec Muaji R.b.c Nr.r. Orėve Nastavne jedinice Njėsia mėsimore Tip časa Tipi i orės Met.rada Metodat e punės Nas.sred. Mjetete punės Literatura Literatura Kolrelacija Koleracioni Mesto izv. Vendi i mbajtjes Prim. Vėrejtje 1-2 Njoftimi me argumentet e punes Ushtrime Demos. 3-4 Organizimi i punes ne objektet rregulluese Ushtrime Demos. Kab. 5-6 Njofimi me eleementet e pergjithshme Ushtrime Demos. Kab. 7 Ushtrime Demos. Kab. 8-9-10 Njofimi me elementet e aut., rregullatoret dhe org. Ushtrime Demos. Kab. 11-12 Njoftimi me detalj me veglat matese dhe instrumentet matese,indikatoret Ushtrime Demos. Kab. 13 Ushtrime Demos. Kab. 14-15 Matja e madhesive dalese Ushtrime Demos. Kab. 16-17 Kontrollimi i rregullsise dhe drimi i pjeseve Ushtrime Demos. Kab. 18-19 Njoftimi me linjat dalese distributive Ushtrime Demos. Kab. 20-21 Njoftimi me rregullatoret Ushtrime Demos. Kab. 22 Ushtrime Demos. Kab. 23-24 Shqyrtimi i rregullatoreve Ushtrime Demos. Kab. 25-26 Balansimi i rregullatoreve Ushtrime Demos. Kab. 27-30 Njoftimi me organet ekzekutive Ushtrime Demos. Kab.
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=